.
hurtigbat.com
Hurtigbåtruter for sambandet Trondheim - Kristiansund, Kystekspressen.
ålesund bergen                       tromsø harstad                       stavanger jørpeland            bergen stavanger                       kystekspressen            hjelmeland stavanger                       ålesund bergen            stavanger ryfylke            trondheim ålesund                       trondheim vanvikan           
_

Kystekspressen Trondheim - Kristiansund

Fra Trondheim til Kristiansund går Kystekspressen sjøveien. På kystekspressen.no finnes lenker til rutetider i pdf-format. Her finner du også lenker for andre hurtigbåtruter i området, blandt annet Trondheim - Brekstad og Froan - Trondheim via Sula, Frøya og Hitra.

Kystekspressen.no skriver forøvrig følgende om ruta:
Vi bringer deg raskt, komfortabelt og effektivt dit du vil.
Ruten går mellom Kristiansund og Trondheim og gir deg tilgang til en rekke områder og aktiviteter i – og mellom de to byene.

Lenger ned på sida finner du lenker til turistinformasjon for Møre og Romsdal, og lenker til rutetider for transportmidler i Møre og Romsdal ..

Turistinformasjon for Møre og Romsdal

Skal du reise i eller til Møre og Romsdal, enten du er turist eller ikke, kan det være greit å vite om alternativene som finnes.

Her er noen av tingene du som turist i Møre og Romsdal kanskje bør ha et forhold til og sjekke ut:

. .

Rutetider Møre og Romsdal

Siden du kanskje skal reise med hurtigbåt har du kanskje behov for andre rutetider også, som for eksempel rutetider for buss eller ferge. Her finner du lenker til rutetider for Møre og Romsdal for en del transportmidler.

Kjøpe bil?

Skal du kjøpe bruktbil eller ny bil finner du oversikt over bilforhandlere her.
Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2016